Cofraje și accesorii în Timișoara

 In General

Fortza.ro, producător de confecții metalice și furnizor de servicii în domenii asociate construcțiilor, devine unul dintre principalii furnizori de panouri de cofraj tip doka din Timișoara. Având o aplicabilitate vastă, acestea sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni, iar în asociere cu accesorile de montare corespunzătoare permit realizarea de sisteme cu destinație specială cum ar fi fundațiile, zidurile, coloanele, etc.

Panourile tip doka sunt fabricate din lemn de conifere de calitate (în special, din molid) triplu-stratificat. Adezivul utilizat asigură lipirea compactă, perfectă a șipcilor, respectând standardul OENORM B 3023. Cele două straturi externe au o dispoziție orizontală a lamelelor, stratul intern este orientat transversal și este înconjurat de un cadru perimetral cu dispunere oblică-verticală. Aceste schimbări de direcție  ale fibrelor conferă panourilor proprietăți mecanice excelente, rezistență la încovoiere și stabilitate dimensională. Pentru a elimina riscul de deformare în condiții de umiditate, panourile de cofraj sunt acoperite cu rășină melaminică presată la cald, iar muchiile sunt sigilate cu hidrofug acrilic. Suprafața rezultată este nelipicioasă, neaderentă la beton și permite curățarea și întreținerea ușoară. Panourile au o durată lungă de viață, pot fi reutilizate și sunt rezistente la intemperii.

Grinzile de lemn H20 sunt fabricate după aceeași tehnologie și împreună cu popii metalici și trepiedele de susținere extind domeniile de aplicație ale panourilor de cofraj tip doka.

Fortza.ro produce în atelierele proprii și comercializează în Timișoara accesoriile metalice necesare cofrării: distanțiere cofraj, montanți zincați tip u, pene și cravate zincate pentru cofrarea stâlpilor. Stocurile existente conțin o gamă largă de dimensiuni standard, dar componentele pot fi realizate și la comandă, în termen scurt (24-48h). Sistemul de cofraj pe care îl punem la dispoziție este complet, adaptat oricărui tip de proiect și poate fi personalizat în funcție de cerințele clientului.

ARTICOLE RECENTE

Opiniile sunt apreciate