Investiție importantă – Slitter

 In Anunțuri

Fortza.ro, companie specializată în prelucrarea mecanică a metalelor, anunță deschiderea unei noi linii automate de îndreptare, tăiere și fâșiere a tablei din rulou. Slitter-ul poate procesa rulouri cu lățimea maximă de 1500 mm și grosimea între 0,8-8 mm.

Utilajul permite decuparea longitudinală a foii de tablă la o lățime prestabilită, ceea ce constituie un prim-procedeu tehnologic în fabricarea de piese utilizate la scară largă: profile deschise cu forme variate ale secțiunii transversale, țeavă rotundă sau rectangulară, elemente destinate ștanțării și utilizării industriale etc.

Acest tip de prelucrare reduce la minim pierderile de materie primă și optimizează costurile procesului de fabricație. Putem furniza rulourile pregătite pentru următoarea etapă de prelucrare conform dimensionării și cantității de material solicitate de client, sau ne putem ocupa chiar noi de transformarea ulterioară a fâșiilor de tablă în piese finite. Acordăm o atenție deosebită calității produselor și serviciilor pe care le oferim și asigurăm termene rapide de livrare.

ARTICOLE RECENTE

Opiniile sunt apreciate

Statie de incarcare vehicule elecrice la Medias