FOTO Sute de colindători la sediul Fortza Ro din Mediaș

 In General

În perioada 11 – 12 decembrie 2019, la sediul FORTZA.RO din municipiul Mediaș au fost prezenți aproximativ 100 de colindători de la unitățile de învățământ din oraș.

În această dimineață zilei de 11, decembrie a.c, la sediul FORTZA RO din Mediaș, princhindeii de la grădinița ”Micul Prinț” din oraș au venit și ne-au colindat. Mulțumim micuților de la Gradinita MICUL PRINT-structura 7 , vă urăm Sărbători fericite!

Elevii clasei a III-a A, de la Școala Gimnazială ”Constantin Ioan Motaș” au fost prezenți și ei la sediul FORTZA.RO pentru a ne încânta cu colinde și cântece. Colindătorii au fost coordonați de către Chisăliță Daniela.

Joi, 12 decembrie 2019, ”Iepurașii” de la Grădinița cu Program Prelungit ”Raza de Soare” Mediaș au venit și ne-au colindat! Vă mulțumim pentru colindă, vă urăm Sărbători fericite!

Tot joi, elevii clasei a III-a B de la Școala Gimnazială ”Constantin Ioan Motaș” din oraș au venit și ne-au colindat, ne-au adus zâmbetul pe buze și atmosfera magică de Crăciun în suflet.

Zilele dinaintea Crăciunului sunt pline de farmecul colindelor.Elevii clasei a I-a de la Școala Gimnazială ”Constantin Ioan Motaș” din Mediaș au venit la FORTZA RO și ne-au colindat. VĂ URĂM SĂRBĂTORI FERICITE !

 

Recommended Posts

Opiniile sunt apreciate