FORTZA RO GROUP: mândri de calificarea Gazului Metan în play-off

 In General

Duminică, la Mediaș, pe stadionul ”Municipal” a avut loc derby-ul pentru calificarea în play-off dintre Gaz Metan și Dinamo București.

Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 14, de Dumitru Cardoso, după o execuție ca pe playstation, unde goalkeeperul de la Dinamo nu a mai putut să facă nimic. Câteva minute mai târziu, Nasser Chamed șutează puțin peste poartă lui Dinamo. Cu tribunele aproape pline, Daniel Popa încearcă egalarea, însă nu suficient pentru a îl invinge pe Pleșca.

După revenirea de la vestiarea, Gazul lui Iordănescu forțează să marcheze din nou. Spectatorii cu sufletul la gură, plini de emoții, în minutul 56 Chamed scapă singurul cu portarul, insă Piscitelii a fost la post. Mingea ajunge la Buș care șutează din câtiva metri însă nu suficient pentru a trimite mingea in poartă.

Până la final niciuna dintre cele două echipe nu a mai avut ocazii clare de gol, iar partida s-a încheiat cu victoria Gazului Metan, scor 1-0, rezultat care a dus gruparea de pe Târnava Mare în premieră în play-off.
Recommended Posts

Opiniile sunt apreciate